Publicerad 16 augusti 2022

Om prenumeration på webbinnehåll

Information om SKR:s tjänst för prenumeration på innehåll från webbplatsen.

Prenumeration på innehåll från skr.se fungerar på samma sätt som ett nyhetsbrev:

  • Du väljer själv vilket eller vilka ämnen du vill prenumerera på.
  • Du väljer hur ofta du vill ha utskick från webbplatsen.
  • Du får ett utskick med länkar till nya eller ändrade sidor som handlar om det eller de ämnen du har valt att prenumerera på.

En sida kan ligga var som helst på webbplatsen, det är vad sidan handlar om som avgör om den finns med i det utskick du får i din e-postlåda.

Ett exempel

Antag att du har gjort följande prenumerationsval:

Prenumeration: Hela SKR:s webbplats

Ämne: Kollektivavtal

Frekvens: Dagligen

Du kommer då att få ett utskick varje dag från SKR:s webbplats med länkar till nya eller uppdaterade sidor som handlar om just kollektivavtal - MEN bara om prenumerationstjänsten har hittat nya eller uppdaterade sidor om kollektivavtal den dagen. De dagar som det inte finns nya eller uppdaterade sidor om kollektivavtal får du inget utskick från webbplatsen.

Detta innehåller utskicken

Varje utskick innehåller rubrik, publiceringsdatum och länk till den sida som prenumerationstjänsten har hittat. Har du en e-postläsare som stödjer HTML kommer rubriken att vara länkad.

Ändra dina prenumerationsval

Det enklaste sättet att ändra dina prenumerationsval är att titta längst ner i ett av de utskick du fått med länkar till nya eller uppdaterade sidor. Där finns en länk som heter "Ändra prenumeration". När du klickar på länken hamnar du på en sida där dina prenumerationsval är listade. Ändra eller avsluta din prenumeration där.

Läs vidare

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR