Publicerad 7 februari 2023

Starta prenumeration på nytt eller ändrat innehåll från hela skr.se

Du kan prenumerera på meddelanden från skr.se när det finns nytt innehåll att ta del av.

Genom att välja vilken information du är intresserad av kan du få automatiska meddelanden till din e-postadress när det finns nytt eller ändrat innehåll på webbplatsen. Du får bara mejl när innehållet matchar det som du har valt och du kan välja hur ofta du vill ha meddelanden.

Du startar prenumerationen genom att gå igenom ett antal steg. I det sista steget anger du den e-postadress du vill använda för att ta emot mejl från webbplatsen.

Så väljer du vad du vill prenumerera på

Genom att välja det du är mest intresserad av på webbplatsen kan du få ett e-postmeddelande automatiskt skickat till dig när det finns nytt webbinnehåll som matchar dina val. När en ny sida publiceras på webbplatsen märks den upp med verksamhetsområde, ämne och innehållstyp. Webbplatsen skickar sedan automatiskt ut ett meddelande till de som har gjort val som matchar den nya sidans märkning.

Ett exempel:

  1. Du väljer att följa verksamhetsområdet "Ekonomi" och innehållstypen "Blogg".
  2. Ett nytt inlägg publiceras i "Ekonomibloggen".
  3. Webbplatsen skickar ut ett mejl till din e-postadress. Mejlet innehåller en länk till det nypublicerade blogginlägget.
  4. Du klickar på länken i mejlet och kommer direkt till blogginlägget på webbplatsen.

Ju fler val du gör för din prenumeration desto oftare kommer du troligen att få mejl från webbplatsen med länkar till nytt innehåll.

Du kan också välja hur ofta du vill att webbplatsen ska skicka mejl till dig om den hittar någon sida som matchar dina val. Ju kortare frekvens du väljer desto fler mejl kommer du att få, särskilt om du valt många verksamhetsområden, ämnen och innehållstyper.

Steg 1 av 5

Vad vill du prenumerera på?

Övergripande områden med olika ämnen som berör varandra.

Avgränsade frågor som förekommer inom ett eller flera verksamhetsområden.

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR
Verifiering * (obligatorisk)
Vi kontrollerar att du är en människa och inte en robot.