Publicerad 20 maj 2021
Nyhet

Ny förhandlingschef på SKR

Jeanette Hedberg blir ny förhandlingschef på Sveriges Kommuner och Regioner (SKR).

Jeanette Hedberg, tillträdande förhandlingschef, SKR

Jeanette Hedberg

Jeanette Hedberg tillträder tjänsten som förhandlingschef på SKR den 1 augusti 2021. Jeanette Hedberg är jurist och idag SKR:s biträdande förhandlingschef. Hon har arbetat som förhandlare på SKR sedan 2007.

– Jeanette Hedberg har lång erfarenhet av arbetsgivar- och förhandlingsfrågor och har under flera år arbetat i ledningen för arbetsgivarpolitiska avdelningen på SKR. Jeanette är en kommunikativ och coachande ledare, som alltid bidrar med konstruktiva lösningar. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla vår verksamhet tillsammans med henne, säger Caroline Olsson, chef för avdelningen för arbetsgivarpolitik på SKR.

– Kommuner och regioner står inför flera stora utmaningar på arbetsgivarområdet framöver, också till följd av pandemin. Vi kommer att ha ett stort fokus bland annat på kompetensförsörjning, arbetsmiljö och anställningsvillkor. Det sker också stora förändringar på det arbetsrättsliga området. Jag ser fram emot att i rollen som förhandlingschef få bidra till att driva utvecklingen framåt i dessa frågor. Vi har ett viktigt uppdrag i att stötta kommuner och regioner i deras arbetsgivarroll, liksom att ytterligare stärka SKR:s position som central arbetsgivarorganisation, säger Jeanette Hedberg, tillträdande förhandlingschef på SKR.

Rekryteringen av en ny biträdande förhandlingschef inleds inom kort.

Läs vidare

Pressjour

Informationsansvarig

  • Helene Lindstrand
    Presschef

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR